0341 36 07 52 info@beachclubnulde.nl

Voor bedrijven

Een ontspannen zakelijke bijeenkomst aan het strand

Beachclub Nulde, de perfecte bestemming voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke locatie voor diverse zakelijke evenementen. Gelegen in Midden-Nederland aan het prachtige Veluwemeer bieden wij een idyllische omgeving voor vergaderingen, teamuitjes, bedrijfsuitjes, borrels, feesten, presentaties en meer.

Vergaderen met een adembenemend uitzicht

Breng uw vergaderingen naar een hoger niveau met ons inspirerende uitzicht op het strand en het kabbelende water. Onze flexibele vergaderruimtes zijn uitgerust met moderne voorzieningen en bieden plaats aan zowel kleine als grote groepen.

Versterk de teamgeest tijdens een teamuitje

Stimuleer teambuilding en versterk de band tussen uw medewerkers met een verfrissend teamuitje op het strand. Van spannende watersportactiviteiten tot ontspannende strandspellen, wij bieden een scala aan activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden en niveaus.

Onvergetelijke bedrijfsuitjes aan het water

Maak van uw bedrijfsuitje een onvergetelijke ervaring met onze gevarieerde selectie van activiteiten en entertainmentopties. Van boottochten tot barbecuefeesten op het strand, wij zorgen voor een naadloze organisatie en een ongeëvenaarde gastervaring.

Proost op succes met een bedrijfsborrel

Ontspan na een productieve werkdag met een informele bedrijfsborrel op ons sfeervolle terras. Geniet van verfrissende drankjes, smakelijke hapjes en een ontspannen sfeer terwijl u de zon ziet ondergaan over het glinsterende water.

Vier speciale gelegenheden met een bedrijfsfeest

Of het nu gaat om het vieren van mijlpalen, successen of speciale gelegenheden, wij bieden de perfecte setting voor een onvergetelijk bedrijfsfeest. Met een scala aan cateringopties, entertainment en thematische decoraties, zorgen wij ervoor dat uw feest perfect verloopt.

Laat de teamspirit stralen tijdens een personeelsfeest

Geef uw team de erkenning die ze verdienen met een sprankelend personeelsfeest bij Beachclub Nulde. Van intieme diners tot grootschalige feesten, wij werken samen met u om een evenement op maat te creëren dat de teamspirit viert en herinneringen creëert die een leven lang meegaan.

Bouw een sterker team met teambuildingactiviteiten

Investeer in de groei en ontwikkeling van uw team met onze op maat gemaakte teambuildingactiviteiten. Van uitdagende groepsopdrachten tot inspirerende workshops, onze ervaren facilitators helpen uw team te versterken en te motiveren

 

Bij Beachclub Nulde streven we ernaar om zakelijke evenementen te transformeren in memorabele ervaringen die uw team inspireren, verbinden en motiveren. Neem vandaag nog contact met ons op om uw volgende bedrijfsevenement te plannen en laat ons u helpen bij het creëren van momenten die een blijvende indruk achterlaten.

Beachclub-Nulde-putten-food-drinks-lounge-strand-terras-Veluwemeer-buffet
Beachclub-Nulde-putten-food-drinks-lounge-strand-terras-Veluwemeer-uitzicht-bedrijfsfeestje-bbq
Beachclub-Nulde-putten-food-drinks-lounge-strand-terras-Veluwemeer-uitzicht-bedrijfsborrel-bbq

Feesten & partijen

Ontdek hoe wij je feest tot leven brengen. Van intieme verjaardag tot grootschalige feesten, wij zorgen voor een onvergetelijke herinnering

Activiteiten

Ontdek eindeloos plezier en avontuur voor alle leeftijden op ons prachtige strand! Van zandkastelen bouwen tot spannende watersporten, er is voor elk wat wils.

Zakelijk

Ontdek de zakelijke mogelijkheden van vergaderen op het terras tot compleet verzorgde bedrijfsfeesten in stijl in onze beachclub.

Ontdek onze unieke locatie waar strand, lekker eten, drinken en een ontspannen sfeer samenkomen voor de ultieme belevenis

Strandboulevaard 27

3882 RN Putten
Nederland (Gelderland)

0341 36 07 52

info@beachclubnulde.nl

Openingstijden:

Woe – Do 12.00 uur – 21.00 uur

Vrij – Zo 12.00 uur – 21.00 uur

 

> Privacyverklaring

> Vacatures